• Timisoara, Romania few clouds 25°C

Contact

Luca & M Estate

Bulevardul Simion Barnu?iu Nr.7, Timisoara

lucaestate19@gmail.com

0739-856.511 / 0356-104.164


De ce să ne folosești?

Ne-am deschis porțile în 2015 cu scopul de a ajuta familiile locale să cumpere, să vândă și să închirieze proprietăți în Timisoara și în satele din jur. Suntem Societate de Intermediere Imobiliară și conducem în mod independent, cu un serviciu profesionist si  prietenos în centrul a ceea ce facem pentru vanzatorii  si cumparatorii de imobile. Utilizăm cele mai eficiente tehnologii disponibile Agențiilor Imobiliare din Romania, combinate cu o locație proeminentă,în Timisoara  pentru a ne asigura că oferim cel mai bun serviciu posibil.

Solicitați o evaluare!

Cât valorează proprietatea dvs.? Nu vă mai întrebați și aflați doar solicitând  o evaluare a proprietății dv. de la Luca&M Estate. Vă rugăm să completați și să trimiteți datele dvs. și un reprezentant Luca&M Estate vă va contacta pentru a stabili o evaluare gratuită, fără obligații, a proprietății dvs.

Ghid de vânzare Luca&M Estate

Solicita o evaluare gratuita sau lasa-ne un mesaj:©2024 by ImoPR.ro - Toate drepturile rezervate.   |   Politica de confidentialitate   |   Termeni si conditii