• Timisoara, Romania clear sky 28°C

Despre noi

LUCA&M ESTATE este un concept puternic pe Piața Imobiliară din  Romania . Ideea de baza este de a oferi o solutie completa la orice solicitare de ordin imobiliar. Fiecare tranzactie este unica si o tratam in cele mai mici detalii.

Infiintata in 2015 de catre Ilie Barbu, LUCA&M ESTATE impreuna cu parteneri sai oferă Servicii de Consultantă Imobiliară, Consultantă Juridică, Consultată Financiară, Administrare de Imobile, Evaluare Imobiliară , Cadastru .

BROKERI Companiei sunt toti pregatiti si cu foarte mare experienta in domeniul Imobiliar.

Tot ce ne dorim este ca fiecare client care apeleaza la noi sa fie multumit!

Dintr-o baza de date foarte bogata,oferim clientilor nostri Imobiliare la standarde înalte. Firma noastra se va ocupa exclusiv cu tranzactii mari si imobiliare de lux. Aspiram sa dobandim o reputatie pe piata ca intermediar corect si eficient. Putem obtine acest lucru prin intelegerea clara a tendintelor si nevoilor de pe piata si adaptabilitatea la cerintele pietei.

Viziune

Viata noastra se desfasoara intr-un spatiu, intr-un loc. În Real Estate le numim locatii, dar noi stim foarte bine ca sunt mai mult decat atat. De la aspectele Pietei Imobiliare, cele economice, financiare, la necesitatile individuale ale fiecarui client sau ale fiecarei afaceri, in viziunea noastra nu intermediem proprietati ci construim o punte stabila intre cerere si oferta, intre solicitari si dorinte, in definitiv o punte intre oameni intr-o piata si respectiv intr-o societate in permanenta transformare.

Casa Ta- Afacerea Ta – Viitorul Tau, nu sunt simple titluri ale unor rubrici sau categorii.

Prin serviciile oferite si segmentele pietei in care activam, suntem capabili sa contribuim la ceea ce pentru majoritatea clientilor nostri constituie o realizare, la ceea ce reprezinta repere fundamentale in viata noastra.

CASA TA

Orice proprietar are o relatie speciala cu casa sa, iar LUCA&M ESTATE intelege aspectul emotional si complexitatea deciziei fiecaruia. Pentru ca ne respectam clientii, pentu noi proprietatile dumneavoastra nu sunt doar o oferta intr-o lista, vanzarea, închirierea sau gasirea unei noi locuinte sunt experiente prin care LUCA&M ESTATE va ajuta sa treceti, asigurandu-vă consultanță specializată dar si consiliere personala, astfel încât decizia sau alegerea dumneavastra sa concorde cu necesitatile si asteptarile pe care le aveti.

AFACEREA TA

Toate Companiile cunosc importanta spatiului in care isi desfasoara activitatea, indiferent de domeniu. Oferta LUCA&M ESTATE pentru clientii din mediul de afaceri, mai mult decat un vast portofoliu de proprietati se materializeaza in cunoasterea pietei prin activitatea constanta in domeniul Imobiliar de aproape 20 de ani, relatiile cu Dezvoltatorii si Investitorii, cunoasterea legislatiei, a evolutiei si trend-urilor in domeniul Imobiliar si economico-financiar în general. Impreuna cu serviciile specifice, analizele si studiile efectuate, toate acestea se constituie intr-un suport considerabil pentru partenerii nostri si pentru Companiile care aleg sa colaboreze cu LUCA&M ESTATE.

VIITORUL TAU

Un teren pe care vor prinde forma o casa, o fabrica sau orice alt tip de investitie. Un proiect sau doar o dorinta aflata inca in stadiul de idee. Evolutia sau  dezvoltarea, o schimbare dorita sau necesara – pentru ceea ce clientii nostri intentioneaza sa realizeze sau pentru ca viitorul pe care il proiecteaza sa inceapa sa se deruleze, LUCA&M ESTATE pune la dispozitie servicii integrate si departamente specializate care se adreseaza clientilor individuali, companiilor, corporatiilor sau institutiilor. De la oferta de terenuri si celelalte tipuri de proprietati(Rezidentiale, Comerciale, Industriale etc.) la studii de fezabilitate, evaluari, marketing si promovare si pana la Servicii în Imobiliare . Clientii nostri se pot baza pe consultanta de inalt nivel profesional, pe solutii viabile si pe o colaborare bazata pe principii solide si reciproc avantajoase.

12

©2024 by ImoPR.ro - Toate drepturile rezervate.   |   Politica de confidentialitate   |   Termeni si conditii